Verkoop Landbouwgrond, Barlad, Vaslui, Roemenie, Principala

Verkoop - Cod. 39172

  • Typologie: Landbouwgrond
  • Gebied: 470000 m²
  • Getal kamers: 17
  • Verdieping: 1

Ik verkoop de boerderij en fruitplantages.
De boerderij bestaat uit een P + 1-gebouw, een ander gebouw met 2 appartementen met een oppervlakte van 270 m², mechanische werkplaatsen en timmerwerk uitgerust met gereedschap en machines, hoge opslag en groot oppervlak voor het bewaren van fruit (bevat ook een koelcel). . Ook binnen de 2 hectare van de boerderij zijn plantages op fruit van kersen, kersen, kersen en perzik, een pompkamer voor de 2 diepe putten, toiletten met douche en toilet voor werknemers, 3 kamers voor permanent personeel en een schaal swingarm. De lichtmasten, het netwerk en de transformator zijn eigendom van het bedrijf. Er is ook een gebouw dat is ontworpen voor de schaapskooi en beschikt over alle faciliteiten: keramische wand- en vloertegels, stromend water en een grote koelruimte. De omheining van de boerderij is omheind en de toegang is via een automatische poort en een ander vast metaal. De steegjes en toegangswegen laten de binnenkomst van banden of auto's met een hoge capaciteit toe en de boerderij ligt aan een geasfalteerde provinciale weg. De verwarming gebeurt met de ketel op hout met radiatoren, maar er zijn ook kachels. De totale bebouwde oppervlakte is meer dan 3000 m².
Het aanbod omvat ook 43 hectare boomgaarden in het pand (plantage en investeringen behoren tot het bedrijf), grond toegekend van ADS voor 49 jaar. Op de grond is er een vijver, diepe put, hek elektrisch hek, wachthut. De boomgaard is verjongd door nu 40.ooo fruitbomen te planten. De gemiddelde productie is 400-500 ton / jaar

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB