Verkoop Huis, Maracineni, Argeş, Roemenie, strada Garoafelor 247 A

Verkoop - Cod. 34236

  • Typologie: Huis
  • Gebied: 707 m²
  • Getal kamers: 3
  • Verdieping: parchet, gresie

Bijna elke dag kunt u zien herten rond het huis, wat bijdraagt ​​aan een sfeer en de mooiste plek langs meer dan aangenaam huis gebouwd in 2017. De toegang tot het huis is een verharde weg en verlichting (een opmerking waard is positief voor de lokale overheid felicitaties voor de voorwaarden en hulpprogramma's in het gebied).

Wij verkopen 3 kamers op de begane grond met een oppervlakte van 109,27 vierkante meter, en 2 ruime slaapkamers van 16 en 18 m², een woonkamer van 28.12 m², grote keuken van 22.20 m², 11.90 m² hal , douche, bidet 7,65 m², stookruimte met toilet service 5,40 m² en een terras van 39,25 vierkante meter, Mărăcineni, vlakbij het bos in een rustige omgeving met fatsoenlijke buren!

Zoals nutsvoorzieningen: gas gate, en we huisvesten hoogspanningslijn, water! We kozen voor een verwarming pellet termosemineu merk Burnie 25 KW met 9 radiatoren gekocht van ROMSTAL, die meer handige en kosteneffectieve verwarming termosemineul gemiddelde temperatuur is 25 -26 graden Celsius in het huis. Als alternatief zijn aangebracht voor het verwarmen krachtinstallatie.

Het land heeft een oppervlakte van 707 vierkante meter met een opening van 23 m en is omgeven rondom het hek dat fundament heeft in de grond 60 cm3 zijden gaas Groen 1,70 m + minimaal 30 cm rand en de zijstraat hek van betonplaten.

HUIZEN, bevestigen dat het een zeer goede, namelijk: in de graaf zijn 5 cm van geëxtrudeerd polystyreen (2 cm onder de plaat en 3 cm onder de balk semi-nat en dreef), worden de zijwanden geïsoleerd met minerale wol LAROQ GEVEL 10 cm en de brug hebben we 20 cm minerale wol Isover merk.

Timmerwerk is REHAU trypan 6 kamers, allemaal uitgerust met klamboe ramen en buitendeuren luiken die handelt binnen handig bij het zoeken naar de zomer schaduw en koelte zo noodzakelijk en winterstormen! Naast de ramen hebben luiken dubbele deur gemonteerd aan de woonkamer en de buitenkant toegangsdeur in de keuken.

De toegang tot de brug is de royale terras op een uitschuifbare ladder.
Het huis is wit, we gebruikten gestructureerde decoratieve verf, blad WETTERBEST zwart, Rehau schrijnwerk olie is donkergrijs tot neagru, ASTEL contrast, zijn wij van mening, is een lust voor het oog. De constructie van het huis en gebruikt als materiaal en stenen latei Porotherm 30 cm en meer dan 4000 kg wapeningsstaven van verschillende dikte volgens het ontwerp en beton B 250, B200, enz!

Het huis is volledig ingericht, alles is nieuw (meubels, woonkamer en slaapkamer is nieuw en gekocht bij MOBEXPERT Louis Philippe, Windsor etc), hebben we 3 TV SAMSUNG 4K Ultra HD diagonaal van 100 cm, kookplaat Bosch inductie en werkt op de huidige fase als elektrische oven ingebouwde BOSCH cu13 functies, energieklasse a +, magnetron BOSCH, wasmachine BOSCH klasse a +++ combineert LG slimme omvormer 596 liter, no frost energieklasse a ++, wastafel, batterij en afzuigkap FRANKE, en in de badkamer en boiler room plus dubbele wastafel GROHE batterijen gekocht van MOBEXPERT. De plant is zeer goed fixtures gebruiken alleen stopcontacten doses kwaliteit.

Het huis is uitgerust met een alarminstallatie prestaties (de eerste telefoon bericht als het alarm afgaat en het gebied waar het begon), gemonteerd acht camera's uitvoeren DVR full HD, gekocht van het veld en geïnstalleerd door specialisten, garantie ).

In het huis geïnstalleerd we parket 14 mm Duitse oorsprong en de kwaliteit van keramische tegels 100 lei mp. Kroonluchters worden ingekocht bij


565 000 lei
bespreekbaar

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB