Verkoop Boerderij, Focsani, Vrancea, Roemenie, Pufesti

Verkoop - Cod. 37264

  • Typologie: Boerderij
  • Gebied: 89 m²
  • Getal kamers: 20
  • Verdieping: Beton

Zoals we in de media horen, heeft de landbouw en veeteelt in Roemenië de afgelopen jaren een aanzienlijke toename te zien gegeven die zoveel mogelijk Roemeense en buitenlandse investeerders aantrekt. RE / MAX Golden Home presenteert een "zakelijke" woning met een sterke beleggingsimpact dankzij de positionering, de locatie en het positieve rendement van dit bedrijfssegment. Gelegen in de stad Pufesti Jud. Vrancea op 1000 m van de nationale weg E85, die verbonden is met de belangrijkste steden van Roemenië, deze boerderij is als volgt georganiseerd:
De bebouwde kom is 16.474 m² op een door 89.256 m² ommuurd binnenland, de constructies zijn samengesteld uit: * 12 koeien en stallen met gebieden tussen 600 en 900 m²
* 8 Paddocks met oppervlakken tussen 200 en 1360 m²
* Fanar 548 mp
* Silo's 904 m² - silo 604 m²
* Dump Platform 588 vierkante meter
* Magazine 498 vierkante meter
* Adapters, hulpplatform, frees, basculameter, basculameter, waterpomp, brandpomphuis, watertankkrat, krachtpomp en POST TRAFO.
FERMA heeft 100 "CHAROLAISE" vleeskooien. Een van de belangrijkste kenmerken van deze karkassen (Charolaise) is dat ze veel minder vlees hebben dan ander vleesvee, met een vetpercentage van slechts 10%. De konijnen hebben geen extra zorg nodig, ze vertonen zelfs bij lage temperaturen geen gevoeligheid. Charolais hebben een zeer hoge opnamecapaciteit waarmee ze het weiden goed kunnen oogsten als de feeds die tijdens de winter worden ontvangen. Aangezien dit vleesras geen pretentieuze soort is, zijn er geen speciale medische behandelingen nodig. Volgens specialisten is CHAROLAISE vanaf slechts 30 heads-up rendabel omdat het een exemplaar is van de vleestaurine.
Het bedrijf heeft ook 100 ha landbouwgrond.

Wij nodigen u uit om de voordelen van deze accommodatie te ontdekken!

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ad geplaatst door Private
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB