Verkoop Villa, Bran, Brasov, Roemenie, STR.CERNILEI N.25

Verkoop - Cod. 39051

  • Typologie: Villa
  • Gebied: 29.73 m²
  • Getal kamers: 13
  • Verdieping: 3

Volledig ingericht huis, uitgerust met materiaal van hoge kwaliteit, nog steeds onbewoond en met een panoramisch uitzicht op Bran en Monti Bucegi.
De eigenschap heeft een oppervlakte van 970 vierkante meter en is als volgt gerangschikt:
Begane grond: overdekt terras (44 m²), woonkamer Hol + (48 m²), keuken 27 m², technische ruimte + badkamer (4,8 m²)
Verdieping: drie slaapkamers (20 m², 17 m², 16 m²) elk met badkamer (5 m², 3,7 m², 3,5 m²) en een eigen terras (5 m², 3 m², 5 m²)
Penthouse: twee slaapkamers (29 vierkante meter, 20 vierkante meter) elk met een eigen badkamer (8,5 vierkante meter, 4 vierkante meter)
afwerkingen:
De villa is buitengewoon verdeeld, zeer ruim, de kamers zijn groot en goed verdeeld, het heeft absoluut alles wat je zou willen of verbeeld je het moderne huis. Gekocht tijdens de projectfase, werd het huis aangepast door de eigenaars. Kwaliteit bij de keuze van keramische materialen gebruikt in badkamers en geselecteerde sanitaire artikelen, maar ook parket.
ingericht:
Het interieur is ontworpen met de hulp van een professionele ontwerper, het pand is ontworpen als een vakantiehuis met de mogelijkheid om te huren in hotels. Het meubilair is volledig nieuw en ongebruikt en presenteert zichzelf als een thuis op de eerste gebruiksdag.
Technische details:
Huis is gelegen op 274 vierkante meter + land van 970 vierkante meter, de begane grond is gemaakt van bakstenen en de vloer is gemaakt van hout, het dak is gemaakt van plaatstaal, de ramen zijn in thermopan, drie ruiten van glas zijn 5 kamers , alle beschikbare hulpprogramma's, waaronder kanalisaties, water, elektriciteit.
Ik zal beschikbaar zijn voor meer informatie

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB