Verkoop Landbouwgrond, BAILESTI, Dolj, Roemenie, Afumati, Dolj, Romania

Verkoop - Cod. 38476

  • Typologie: Landbouwgrond
  • Gebied: 104800 m²
  • Getal kamers: N/A
  • Verdieping: N/A

INDUSTRIEEL BOUWLAND VOOR EEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJS. In een gebied met veel buitenlandse industriële investeringen.
Perceel te koop: 10,48 ha (104.800 m2) in een enkel areaal voor € 3 / m2. Het perceel is gelegen aan de rand van de Afumati-gemeente, Dolj County, Roemenië. Het perceel heeft een uitgang naar een geasfalteerde weg (plaatselijk genaamd DJ561A), die Craiova met Calafat verbindt.
De plot heeft een vierhoekige vorm. Er zijn ongeveer 20 km van de rivier de Donau naar het perceel. De Calafat-Vidin-brug ligt 50 km ten westen van het perceel. De spoorweg Craiova-Calafat ligt op ongeveer 2 km van de plot (alle genoemde afstanden zijn op de weg, niet in een rechte lijn).
Het perceel kan worden gebruikt als industrieterrein. Naast industrieterrein kunnen ook silo's voor granen of opslagplaatsen voor handelswaar worden gebouwd. Water- en elektriciteitsvoorziening zijn aanwezig. ALLE TITELOVEREENKOMSTEN ZIJN IN BESTELLING.

Onze formele voorwaarden voor een transactie zijn als volgt:
A. We kunnen geen volledige of gedeeltelijke betaling accepteren die niet via bankoverschrijving is gedaan. Hoe klein een bedrag ook is, we kunnen het niet ontvangen door middel van contante betaling of bedrijven die geldoverboekingen van persoon tot persoon aanbieden, zoals Western Union.
B. Elke vorm van witwassen kan niet worden getolereerd.
Als een potentiële koper aan de twee formele voorwaarden voldoet en ons land wenst te kopen, hebben we nog een reeks voorwaarden voor de transactie:
I. Het contract dat wij beiden gaan ondertekenen, kan pas juridisch van waarde worden als het is aangemeld bij een officiële notaris in Roemenië.
II. Zowel de kandidaat-koper als wij moeten persoonlijk de officiële notaris in Roemenië bijwonen, waar de kandidaat-koper zijn solvabiliteit (vermogen om ons perceel te kopen) zal bewijzen met authentieke bankafschriften in ruil voor onze presentatie van onze eigendomsbewijzen en alle juiste documentatie in overeenstemming met bestaande Roemeense wetten.
III. Bij de notaris moeten we allebei geldige legitimatiebewijzen, zoals identiteitskaarten, paspoorten, etc. presenteren.
IV. Het te notariëren contract zal drie essentiële details bevatten: het stuk grond dat wordt besproken, onze verkoopprijs en zijn (onze potentiële koper) aankoopkosten, en volledige informatie over onze identiteit als verkoper en zijn identiteit als koper.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ad geplaatst door Private
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB