Verkoop Hoeve, Săvârșin, Arad, Roemenie, Strada Horea 88

Verkoop - Cod. 30530

  • Typologie: Hoeve
  • Gebied: 2905 m²
  • Getal kamers: 5
  • Verdieping: 1

Savarsin is een stad in Arad County, bekend om haar inwoners met edele bloed, of de familie könglichen Roemenië. De koning Mihai is verliefd op dit gebied en, wanneer hij de gelegenheid heeft bezocht hij ze spreekt, met de mensen die deelnemen aan het gemeenschapsleven. Savarsin is het gebied en er is het kasteel waar de koning Mihai naast zijn familie, brengt het grootste deel van het recreatiegebied momenten van het jaar. Tijdens de winter vakantie, de koninklijke familie is altijd aanwezig in Savarsin waar ze met liefde ontvangen de zwervende carols zangers die afkomstig zijn uit de omgeving en uit alle hoeken van het land om kerstliederen te zingen en geven een goed beeld van de koninklijke familie.

Het koninklijk paleis van Savarsin ademt geschiedenis, kunst en cultuur door middel van elke porie en is een belangrijke toeristische attractie in het gebied. Het kasteel van de verhogingen in het midden van het brede scala, was in XVII. Eeuw. Gebouwde en 1943 is hij eigendom van de koning Mihai na zijn soevereiniteit, de eigenaar van het gebied kocht het van het bedrijf "Corvin". Kort daarna werd het pand in beslag genomen door de communisten. De Royal variëren van Savarsin was de koning Mihai 2001. afgestaan, met de andere koninklijke eigenaars in beslag genomen door het communistische regime.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB