Verkoop Andere (Grond), C.A.Rosetti, Tulcea, Roemenie, C.A. Rosetti, Tulcea, Romania, Europa

Verkoop - Cod. 39229

  • Typologie: Andere (Grond)
  • Gebied: 68.38 m²
  • Getal kamers: 10
  • Verdieping: 1

Bedrijf dat 736 ha (1.819 acres) visvijvers in concessiecontract voor 45 jaar (2007-2052) bezit gelegen in de buitengewone Donau-delta die uitmondt in de Zwarte Zee, gelegen in Zuid-Europa in Roemenië, met uitstekend toeristisch potentieel, maar ook visserij en landbouw, op zoek naar investeerder, ontwikkelaar of medewerker.
We bieden ook 10% commissie als u een potentiële koper aanbeveelt.
Ons bedrijf heeft: onroerendgoedcontract dat vaste activa vertegenwoordigt, zoals het bouwen van waterkrachtdammen met een breedte van 10-20 m en een lengte van 13 km surround-kanalen en surfvissen van verschillende breedten en dezelfde lengte die op zijn beurt het rietplatform van ongeveer 650 omringen hectare.
Een uniek toeristisch project in Europa, dat bestaat uit het bouwen van een toeristisch all-inclusive resort met 1000 bedden in drijvende huizen die direct aan vis- en navigatiekanalen zijn geplaatst, zou ons voorstel voor een investeerder zijn.
Passend bij de volledige infrastructuur van diensten voor toeristen, zullen touroperators die internationaal toeristisch aanbod promoten, promotie via grote reisbureaus leiden tot een bezetting van maximaal 6 maanden in het hele seizoen met een groot aantal gelukkige toeristen wat leidt tot een snel investeringsrendement.
Samen met het toerismeproject, kunnen tegelijkertijd takken van aquacultuur en landbouw worden ontwikkeld. Door de toename van jonge vissen, de groei van zeldzame soorten kikkers, bloedzuigers en industriële gewassen kan de jaarlijkse omzet meer dan 10 miljoen euro bereiken.
Wij verkopen het bedrijf dat eigenaar is van de concessie en het grondbezit voor de helft van de waardering van activa wegens gebrek aan middelen en ervaring in het toerisme.
M

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB